Reactie op absurd vooringenomen artikel deugjournalist Maaike Polder NH Nieuws

Reactie van fractievoorzitter Ralph Castricum op artikel van deugjournalist Maaike Polder NH Nieuws.

“Het absurd vooringenomen artikel van Maaike Polder (NHNieuws) afgelopen zaterdag, leek wel een voorbode om de echte dader van de aanslag alvast een argument te geven waarom hij/zij het deed. Mensen met dat soort achterlijke ideeën over de rol van de vrouw moeten we in dit land geen plaats voor maken. We zien steeds vaker dat migranten die hierheen zijn gekomen, een abonnement hebben om zich gediscrimineerd te voelen en aangiftes doen en linkse journalisten als Maaike Polder staan te springen om deze huilie huilie verhalen te publiceren. Het was alleen nog wachten tot linkse deugjournalist Maaike kwam met “Pleegde raadslid Castricum de aanslag zelf?”

Ralph Castricum: Afgelopen dagen hebben veel stof doen opwaaien. Aantijgingen en veroordelingen gingen de hele dag door. “Vuile racist, kanker Nazi en bruinhemd waren woorden die geregeld voorbij kwamen. Op facebookgroepen als jbca was ik voor sommige al zelfs veroordeeld, en zou de aanslag door mijzelf in scene zijn gezet. Dat de politie de zaak heeft geseponeerd komt overigens niet als een verrassing. Castricum: “Dan had het OM Akwasi natuurlijk allang moeten vervolgen. Om na Geert Wilders nu weer een politiek proces te starten, zit het OM natuurlijk niet op te wachten.” Op Twitter en Facebook heeft Castricum inmiddels ruim 1000 steunbetuigingen mogen ontvangen. Veel mensen zijn dit soort huilverhalen van NH nieuws meer dan zat blijkt uit de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.