Forza! NL draagt Ralph Castricum voor als lijsttrekker en kandidaat wethouder

Het is nog even ver weg maar in maart 2022 zijn er weer nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur van Forza! NL heeft in haar vergadering van deze week besloten om Ralph Castricum voor te dragen als lijsttrekker en kandidaat wethouder voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 in Castricum. De kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 zal pas volgend jaar worden gepresenteerd. Het bestuur heeft de keuze voor huidig fractievoorzitter en plv raadsvoorzitter Ralph Castricum gemaakt op basis van zijn politieke ervaring, gedrevenheid en landelijke bekendheid. Daarnaast hebben zijn behaalde verkiezingsbeloftes uit 2018 zoals oa het afschaffen van de urgentie voor statushouders, afschaffen hondenbelasting en cameratoezicht in het centrum extra meegewogen bij het maken van de keuze. Castricum is blij met zijn voordracht. “Het wordt tijd dat Castricum nu eindelijk eens een echte Castricumse bestuurder krijgt”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.