Stelling van de week nieuwsblad Castricum

Stelling van de week: Het door CaanZee geschetste ‘houtel’ is in principe gewenst.

EENS

Forza! ziet graag een (houten) hotel komen op de plek van Blinckers, al is het alleen maar omdat er nu niks gebeurd en het er niet uit ziet! Maar onze hoofdreden is natuurlijk inkomsten het hele jaar door. Dat is anders dan de camping wat seizoensgebonden is. Als je kijkt naar Egmond zie je dat de hotels daar ook in het laagseizoen gevuld zijn met onze oosterburen. Uiteindelijk zal dat ook een begin zijn van een meer bruisende kern waar we al tijden op zoek naar zijn. Door meer bezoekers van buitenaf zullen er automatisch ook meer mensen zijn die onze dorpskernen bezoeken, wat weer hoop geeft voor onze lokale ondernemers!

#DaaromForza #Gr2018 #Lijst10 #Castricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.