Forza! Castricum maakt definitieve kandidatenlijst bekend.

V.l.n.r. onze top 4 kandidaten: (Jim Breetveld (4), Frits Zonneveld (2), Tino Klein (3) en Ralph Castricum, Lijsttrekker) op campagne in Akersloot.

Forza! Castricum zal op 21 maart 2018 aan de gemeenteraadsverkiezingen in Castricum meedoen.

Vorig jaar haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen partijen als de PVV, FVD en VNL in Castricum bijna 2800 stemmen. Ter vergelijking met de grootste partij in de gemeenteraad (2400 stemmen) zou dat lokaal al 4 tot 5 zetels hebben opgeleverd. Deze groep kiezers is niet vertegenwoordigd in de gemeenteraad maar Forza! hoopt daar verandering in te kunnen brengen. Voor deze grote groep kiezers is Forza! Castricum een goede optie.

De korte maar krachtige kandidatenlijst wordt aangevoerd door raadslid en huidig fractievoorzitter Ralph Castricum. Forza! wil in Castricum het belang van de gewone Castricumse burgers écht op de eerste plaats zetten. Bij toewijzing van huurwoningen géén voorrang meer voor statushouders.
Forza! wil onze inwoners stimuleren om zich te kunnen uitspreken in referenda, waarvan de uitslag gerespecteerd moet worden. Verder moet veiligheid voorop staan, cameratoezicht in en rond het uitgaansgebied is daarom noodzakelijk! Behalve opkomen voor onze éigen vrijheden zullen ook goede zorg voor met name onze ouderen en de verlaging/afschaffing van lokale lasten, zoals de hondenbelasting, belangrijke speerpunten zijn.

Forza! presenteert u met trots onze kandidatenlijst.

Lijst 10:

1. Ralph Castricum, Castricum. Lijsttrekker

2. Frits Zonneveld, Limmen

3. Tino Klein, Castricum

4. Jim Breetveld, Castricum

5. Yvonne Schol, Limmen

6. Sefa Vlaarkamp, Castricum

7 Frank Heeremans, Castricum

8 Jan Baars, Castricum

9 Stephan Castricum, Castricum

10 Jacqueline de Graaf-Buur, Castricum

11 Rose-Marije Steenman, Castricum

12 Rutger Horring, Akersloot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.