Wordt er in 2018 nog gevlagd in Castricum? (Frits Zonneveld)

Wordt er in 2018 nog gevlagd in Castricum?

Kunnen wij nog met trots onze Nederlandse vlag buiten hangen, als de meerderheid van ons bestuur in Castricum vlagvertoon, let wel de Nederlandse vlag, ongewenst vindt. Onze lokale bestuurders schamen zich voor de Nederlandse driekleur, in de meest grove bewoording is de vlag weggezet als racistisch vertoon wat niet thuis hoort in een raadszaal. Dit duurde zo lang dat er geen tijd meer was voor de verdediging, en werden de initiatiefnemers voor de keuze gesteld om het verzoek in te trekken. Gelukkig hielden de indieners, CDA en Forza! Castricum de rug recht en zal er een hoofdelijke stemming plaatsvinden op 18 januari 2018. 4 MEI lijkt mij overigens ook een goede datum.

Frits Zonneveld, kandidaat raadslid (2) Forza! Castricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.