Forza! Castricum maakt top 3 kandidatenlijst bekend.

Forza! Castricum, de enige nieuwkomer bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 van raadslid Ralph Castricum maakt top 3 van de kieslijst bekend.

Eerder al maakte de nieuwe Fortuynistische partij in Castricum al bekend dat het huidige raadslid Ralph Castricum de kar zou gaan trekken. Als running mate kiest de jonge partij voor ervaring op de kieslijst. Frits Zonneveld uit de kern Limmen (70). Zonneveld was eerder al betrokken in de lokale politiek begin jaren tachtig en draait al een aantal maanden mee met de fractie in de gemeenteraad. Frits is jarenlang werkzaam geweest in de agrarische sector en was eigenaar van een aannemersbedrijf, en is op dit moment mantelzorger. Op drie vinden we Tino Klein (72) woonachtig in de kern Castricum. Klein is een ervaren bestuurder in de lokale sportwereld en was eerder voorzitter en bestuurslid bij FC Castricum en Vitesse 22. Eerder al maakte Klein bekend niet meer namens de VVD op de kieslijst te komen en Forza! te komen ondersteunen. Klein werkte als ambtenaar bij de gemeente Castricum en is inmiddels gepensioneerd.

Wie de rest van de kieslijst gaat vullen bij Forza!, zullen wij begin januari bekend maken. De termijn voor het aanleveren van kandidaten is nog niet verstreken en er komen telkens nieuwe aanmeldingen bij. Vanuit diverse kanten worden we benaderd door personen die ons willen versterken in de Castricumse raad, als vrijwilliger b.v. campagne wil voeren maar ook mensen die actief achter de schermen willen meedenken in het belang van Castricum.
Dit maakt het voor nu erg dynamisch en fantastisch om te zien hoe de inwoners voor Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en de Woude opkomen, aldus Ralph Castricum fractievoorzitter & lijsttrekker Forza! Castricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.