Nieuwsbrief: Dream or donate

Zoals u misschien wel weet gaan we op 21 maart 2018 weer naar de stembus.
Het eerste moment om het nieuwe kabinet te bekritiseren op de lange formatie-onderhandelingen en het daaruit voortgekomen afgrijselijke regeringsakkoord.

In Castricum doet voor het eerst Forza! mee. Forza! is een Fortuynistische partij opgericht in 2003, en actief in de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Velsen, Nissewaard, en nu dus ook in Castricum.

Veel van de huidige politici in uw gemeente zijn ervan overtuigd dat onze gemeente een gezegende gemeente is. Helaas zijn wij een gemeente met saaie politici en bestuurders. Zij denken te weten wat goed voor u is zonder u te spreken. U mag een keer per vier jaar opdraven om hen weer vier jaar op het pluche te houden. Een lage opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen is in hun visie geen uiting van onbetrokkenheid van de burger bij de gemeentepolitiek, laat staan een kloof tussen de politiek en de burgers, maar een uiting van innige tevredenheid van de burger over hoe de gemeente wordt bestuurd.

Binnen het huidige gemeentebestuur is daarnaast van dualisme nog nauwelijks sprake. De spanning tussen het college en de raad is hierdoor opgeheven en vervangen door een strikt en in beton gegoten college akkoord. Deze ontwikkelingen zijn de doodsteek voor het politiek debat en maken aan elke politiek passie een eind. Voor idealen, laat staan voor passie, is in een dergelijk cultureel politiek klimaat namelijk geen plaats.

De huidige gevestigde politici en bestuurders willen ook niet lastig gevallen worden door politieke avonturiers als Forza! en door ons uitgelokte politieke avonturen. Zoals u misschien wel in de (sociale) media heeft kunnen volgen kwam het enige politieke vuurwerk in de raad de afgelopen twee jaar van Forza!. Ons wordt hierin ‘populisme’ verweten, we worden hierdoor niet serieus genomen en zelf genegeerd. Desondanks is ons de moed niet in de schoenen gezonken, maar zijn we alleen nog gemotiveerder en sterker geworden.

We kunnen het echter niet alleen. Landelijke partijen ontvangen grote stromen subsidie vanuit Den Haag waar zij vertegenwoordigd zijn. Forza! is dat echter niet en is dus geheel afhankelijk van sponsoren en donaties.

Om eerlijk te zijn: de bodem van de kas is in zicht en subsidie willen we niet.

Met uw geld kunnen wij bijvoorbeeld onze grandioze verkiezingswinst boeken. De posters, de pamfletten, de spotjes kunnen wij dankzij u betalen. Uw donatie kan er voor zorgen dat wij u in de toekomst mogen vertegenwoordigen in de Gemeenteraad.

Ik doe het met een zekere schroom. Maar ik doe het omdat ik er honderd procent achter sta en met mijn hele hart voor de goede zaak ga. Dat kan ik niet alleen. Forza Castricum heeft alleen een stem in Castricum als u achter ons staat.

Wilt u ons helpen? Dat kan, door het storten van een bedrag op bankrekening NL51ABNA0498 836789 ten name van Forza Castricum.

Onze dank is groot,

Met vriendelijke groet,

Ralph Castricum

Lijsttrekker Forza! Gemeenteraadsverkiezingen 2018

www.Facebook.com/ForzaCastricum
www.instagram.com/forzacastricum
www.twitter.com/ForzaCastricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.