Tino Klein (VVD) stapt over naar Forza! Castricum

Fractiesecretaris van de VVD Castricum Tino Klein is overgestapt naar Forza Castricum. Hij heeft deze stap gezet vanwege onvrede met de wijze en inhoud waarop de VVD Castricum tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen haar campagne gaat voeren. Klein heeft met onmiddellijke ingang zijn taken als secretaris en lid van de raadscarrousels beëindigd. Over Forza Castricum zegt hij: ,,Een partij die het mij zeer aansprekende liberale gedachtegoed van Pim Fortuyn in de praktijk wenst te brengen. Voor fractie Castricum, straks Forza Castricum, zal ik ook meteen gaan optreden als carrousellid en deel gaan uitmaken van de kieslijst.” Foto: vvd tekst: Castricummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.