Vragen Commissielid Frank Heeremans aangaande fietsoverlast Domino’s Pizza

Vragen commissie algemene zaken, Commissielid Frank Heeremans:

Voorzitter, zoals reeds bekend is er een franchise van Domino’s Pizza geopend in Castricum. Vanaf de opening heeft deze franchise het zeer druk. Niet alleen met gasten die binnen komen bestellen maar ook met bezorgingen via hun bezorg service. Nu is er de situatie ontstaan dat de fietsenstalling die op deze plek staat (voor de Domino’s Pizza) niet voldoende is om de fietsen van gasten van het naast gelegen restaurant Vrij eten&drinken en de gasten van Domino’s Pizza en de daarbij komende bezorgfietsen van Domino’s Pizza te huisvesten, en wordt er gebruik gemaakt van de naast gelegen parkeerplek (voor de Dorpsstraat 63) om fietsen te plaatsen. Graag zouden wij van het college willen weten of het mogelijk is dat er onderzocht wordt of de naastgelegen parkeerplaats wellicht opgeheven kan worden en eventueel ingericht kan worden als extra fietsenstalling, zodat de gasten van Vrij eten&drinken, Domino’s Pizza hun fietsen op een normale manier kunnen neerzetten en dat er daarbij ook plek genoeg is voor de bezorg fietsen van Domino’s Pizza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *